Skal samle inn 100.000 kroner – nå trenger de din hjelp

Av |2022-02-10T22:20:50+01:0010. februar 2022|Lions Røde Fjær|

Vestby Lions drar i gang innsamlingsaksjon til helgen og håper på god drahjelp for å støtte et tilbud blant annet mange Vestby-folk har hatt glede av opp gjennom årene.

Vestby Lions har nemlig som mål å bidra med 100.000 kroner til inntekt for et nytt familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter (BHSS). Ved forrige aksjon i 2015 klarte klubben å samle inn et tilsvarende beløp videreutvikling av Lions-programmet Mitt Valg, som nå brukes i alle grunnskolene i Vestby.

– For å nå målet på 100.000 kroner i årets Lions Røde Fjær-aksjon, trenger vi både bøssebærere og gode bidrag. Av erfaring vet vi at bøsseinnsamling er den viktigste inntektskilden. Det nasjonale målet for årets aksjon er 50 millioner kroner, forteller leder av Vestby Lions, Tom Schrøder-Nielsen.

Vestby-russen med på dugnaden

Bøsseinnsamlingen arrangeres i hele landet førstkommende helg, 11.-13. februar. I Vestby har Lions et håp om å få gått med 30 bøsser rundt om i kommunen.

Schrøder-Nilsen er ekstra glad for at de har fått med seg Vestby-russen som bøssebærere. Russepresident Margrethe Breivik Bjørsagård på Vestby videregående skole jobber nå med verving av bøssebærere.

– Russestyret er i gang med å lage plakater som kommer ut forhåpentligvis tirsdag 8. februar. Vi håper vi får til så mange bøssebærere som mulig, sier russepresidenten.

– Vi er veldig stolte over at vi nok en gang kan bidra til at Beitostølen Helsesportssenter kan videreutvikle sitt tilbud til alle dem som trenger det mest, sier innsamlingsleder Tom Schrøder-Nielsen i Vestby Lions.

Han forteller at siden starten har over 10.000 personer fra hele landet, blant annet mange fra Vestby, hatt gleden av et opphold på BHSS.

Over to dager

– Nå bretter vi nok en gang opp ermene. Denne gangen for at alle at barn skal ha likeverdige muligheter uavhengig av funksjonsnedsettelse, etnisk bakgrunn og bosted. Vi håper du vil være med på denne dugnaden – å bygge et tidsriktig «Lionshus», et familie- og kompetansehus for alle på Beitostølen Helsesportsenter, sier Lions-lederen.

Han kan fortelle at 22 medlemmer i Vestby Lions vil starte bøsseaksjonen fredag 11. og lørdag 12. februar, blant annet med stands på Vestby Storsenter og på Kiwi i Son.

– På søndag 13. februar fra kl. 16.00 følger vi opp med bøssebærere som skal rundt i Son og Vestby. Vi vil også kunne være aktive i etterkant for å nå innsamlingsmålet.

Dette er Lions Røde Fjær

Lions Røde Fjær er et nasjonalt krafttak for en god sak.

  • «Én god handling er bedre enn 1000 gode tanker» – slik tenker medlemmene i Lions, den frivillige og humanitære organisasjonen Lions kom til Norge i 1949, og medlemstallet i dag ligger på rundt 9.300, fordelt på 380 klubber over hele landet.
  • Da skal du vite at 1,4 millioner medlemmer over hele verden deler den samme drivkraften – vi vil gjøre lokalsamfunn bedre, særlig for barn, unge og funksjonshemmede.Av og til, rundt hvert femte år, trommes gode krefter sammen til en større landsomfattende innsamlingsaksjon.
  • I 1966 dro Lions i gang sin aller første Røde Fjær-aksjon for å bygge Beitostølen Helsesportsenter. Og det norske folk har siden den gang stilt opp – hele 8 aksjoner har gitt 175 millioner, tilsvarende ca. 400 millioner i dagens pengeverdi.
  • Les mer om aksjonen på lrf.no

DU kan bidra allerede nå

BENYTT VIPPS:
591220

Del denne artikkelen: velg hvor du ønsker å dele!

Om forfatteren:

Tittel

Gå til toppen